Meru Piramides: Wat zijn het? Waarvoor dienen ze?

Meru piramides zijn energiepiramides die vaak gebruikt worden om kristallen op te laden. Meestal worden deze ofwel volledig ofwel gedeeltelijk uit koper gemaakt met een houten basis of houten onderdelen. Het combineert 2 eeuwenoude energetische hulpmiddelen: de piramide en het Shri yantra symbool. Beiden kunnen gebruikt worden om vibraties en het bewustzijn te verhogen. Als een piramide en een Shri yantra symbool samen gebruikt worden en samenkomen in de vorm van een Meru piramide, ontstaat een zeer krachtig dubbel generator-effect. De Shri yantra straalt positieve vibraties opwaarts die samenvloeien met de energie van de piramide.

Ze zijn niet alleen heel ontspannend en rustgevend in je woning; maar ze kunnen dus ook gebruikt worden om in het centrum je edelstenen te reinigen en natuurlijk ook op te laden.

Meru Piramide Kopen

De Meru Piramide is een prachtig en solide hoog-energetisch instrument voor in huis. Geplaatst op het bureau, onder het bed of op een 'heilige' plaats doet het graag zijn mooie werk.

Kende je Shri Yantra nog niet? Het wordt al eeuwenlang gebruikt om het bewustzijn te verhogen. In de Indische feng shui, Vastu genoemd, wordt het al eeuwen gebruikt om welzijn, welvaart en spirituele groei te bevorderen en voor het verwijderen van negatieve en geblokkeerde energie. Ik kan jullie verzekeren dat het enorm goed werkt en heel wat vibraties kan bevorderen.

In de video hieronder krijg je heel wat boeiende informatie van Nancy die Meru Piramides verdeelt in Australië.

3 thoughts on “Meru Piramides: Wat zijn het? Waarvoor dienen ze?

  1. WAW sinds ik een Meru Piramide gebruik om mijn edelstenen op te laden voel ik gewoon hoeveel effecten ik gemist heb in het verleden. Ik laat al mijn stenen ’s nachts onder maanlicht in de piramide voor een optimaal effect!

Leave a Comment